I mi smo ambasadori BiH.

5 Million Friends of Bosnia učesnik na skupu BH Akademici.

Odvojite 5 minuta da se pridružite udruženju 5 Million Friends of Bosnia and Herzegovina i povežite se sa ambicioznim i kreativnim ljudima, koristeći svoju stručnost da osvjestite druge o našoj lijepoj zemlji!

Predstavljajući asocijaciju 5 Million Friends of Bosnia and Herzegovina, Edo Šabanagić – inicijator, osnivač i predsjednik 5MFBH bio je gostujući online govornik na konferenciji BiH Akademici u DK na temu 'I mi smo ambasadori BiH' / 'Mi smo također ambasadori BiH, održanoj u Danskoj 19.01.2022.

Edo Šabanagić, pojasnio je da je glavni cilj ovog udruženja okupiti pojedince, organizacije, institucije i kompanije unutar i izvan Bosne i Hercegovine – koji brinu za Bosnu i smatraju se prijateljima Bosne na Platformi 5MFBH i putem društvenih medija. Njegova glavna poruka je bila: „Zahvaljujući platformama društvenih medija/mreža, svaki Bosanac i prijatelj Bosne ima kapacitet i treba da odvoji 5 minuta dnevno da bude dio 5MFBH asocijacije.

Osim toga, sastanku je prisustvovao i ambasador BiH u Danskoj Emir Poljo, koji je bio i incijator ovog susreta. Izrazio je zahvalnost svim mladim akademicima koji su ambiciozni i snalažljivi građani danske zajednice koji na najbolji mogući način predstavljaju Bosnu i Hercegovinu. Također ih je ohrabrio da nastave da se povezuju sa svojim korijenima i pokažu svijetu šta Bosanci i Hercegovci mogu postići.

Na kraju, Edo Šabanagić je obećao da će se svi koji se učlane u asocijaciju 5MFBH dobro zabaviti jer je Bosna zemlja kreativnih ljudi koji obično imaju dobar smisao za humor.

Šta može 5MFBH uraditi za Vas?

Platforma “5 Million Friends of Bosnia and Herzegovina”  će obezbijediti bazu podataka o:
1. Svim ljudima koji njeguju civilizacijske vrijednosti bosanskog naroda i koji su potvrđeni prijatelji Bosne i Hercegovine
2. Baza kompanija u dijaspori koje su u vlasništvu ili vođeni od strane Bosanac ili prijatelj BiH
3. Organizacija i klubova u dijaspori i međunarodnih organizacija koje djeluju u BiH.

PARTNERI

Sva prava zadrzana - Developed by ID-S